Tweede druk voor ‘Ik wil jou(w) baby!’

Wendy Louise, Ik wil jouw baby, tweede druk, bestsellerMet onze eerste gedrukte uitgave, lijkt Uitgeverij Wens Boeken zich op de kaart te zetten. Wendy Louise’s roman ‘Ik wil jou(w) baby!’ gaat, amper twee maanden na de lancering, op voor de tweede druk. 

Social media

De verkoop van de zonnige feelgoodroman trok de laatste paar weken al gigantisch aan. Mede door de overweldigende aandacht op social media, ging de stroom aan recensies maar door. Wendy Louise is zelf zeer actief op Instagram en Facebook. De boekenbloggers en boekenwebsites pikten de buzz echter ook op.
De hashtag #spotdebaby zorgde voor een hartverwarmende, maar ook hilarische fotostream op social media.

Record inkoop

Vorige week raakte de vraag om een tweede druk in een stroomversnelling. Door een record-inkoop van de Nederlandse Bibliotheken (NBD Biblion) is ‘Ik wil jou(w) baby!’ zelfs tijdelijk uitverkocht. Afgezien van een paar exemplaren die nog online verkrijgbaar zijn, is de signeersessie die Wendy Louise aanstaande zaterdag, 22 december, verzorgt bij Bruna Amsterdam Polki, voorlopig de enige mogelijkheid om een exemplaar te bemachtigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.