Kerstnovelle voor het goede doel

Wendy Louise schrijft kerstnovelle voor het goede doel 

Zaterdag 5 december 2020, om middernacht, lanceerde Uitgeverij Wens Boeken de nieuwste novelle van Wendy Louise. Kerst op Mallorca is een spin-off van de bestseller Ik wil jou(w) baby!Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.

Persoonlijk

Omdat het schrijven van deze novelle voor de auteur een persoonlijke lading had, is besloten de opbrengsten van deze novelle in z’n geheel te doneren aan de Antoni van Leeuwenhoek Foundation, ter financiering van onderzoek naar kanker.

Wendy Louise over het verhaal achter haar nieuwste novelle
Bestseller

Twee dagen na de lancering behaalde Kerst op Mallorca al de bestsellerstatus op Amazon.nl. Op Kobo.com stond Wendy Louise’s novelle dagenlang op de eerste plaats in de categorie Fictie & Literatuur, korte verhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.