Storytel Bestseller Top 10 notering voor Ik wil jou(w) baby! 

De samenwerking tussen Uitgeverij Lind & Co en Uitgeverij Wens Boeken blijkt een schot in de roos. De Zweedse uitgeverij kocht de audiorechten van Wendy Louise’s roman Ik wil jou(w) baby! en lanceerde het audioboek op 19 oktober.

Twee dagen na de lancering op Storytel, drong het audioboek de Bestseller Top 15 binnen. Om vervolgens door te stijgen tot een achtste plaats. Nieuwkomer Wendy Louise passeerde moeiteloos gevestigde namen als J.K. Rowling, Kluun en Lucinda Riley. 

Vervolg samenwerking

Beide partijen besloten de samenwerking voort te zetten. In het voorjaar van 2021 wordt Wendy Louise’s Seizoenenserie als audio-serie uitgegeven door Lind & Co. Ook deze audioboeken worden voorzien van nieuwe covers op postzegelformaat.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Olga Wertwijn schreef:

    Geweldig. XOXO

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.