Lentezon

Bestel jouw exemplaar

Lentezon, Wendy Louise, Seizoenenserie, Uitgeverij Wens Boeken
Bestel een gesigneerd exemplaar. Leuk als cadeau of extra speciaal voor jezelf
Lentezon, Wendy Louise, Seizoenenserie, Uitgeverij Wens Boeken, Kobo, Kobo Exclusive, Kobo Books
E-boek: Lees gratis met Kobo Plus

Het perfecte slot

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

LEES REVIEWS

300

VOLG DE #

ACHTERFLAP EN INKIJKEXEMPLAAR

Lentezon, Wendy Louise, Seizoenenserie, Uitgeverij Wens Boeken, Kobo Exclusive
Klik om te vergroten
Lentezon, Wendy Louise, Seizoenenserie, Uitgeverij Wens Boeken, Kobo Exclusive
Klik om te lezen