Man op Mallorca

Limited edition paperflip

De paperflip bestaat uit niet één, maar twee Mallorca-novelles. Heb je Man op Mallorca uit? Flip de paperflip (draai het boekje om) en lees Kerst op Mallorca.

“Man op Mallorca leest als een heerlijk zomers dagboek. Zo verslavend dat je móet doorlezen tot het einde” 

Chinouk Thijssen
Man op Mallorca, Wendy Louise, paperflip, Mallorca, Chinouk Thijssen

Man op Mallorca is vanaf 1 juli 2021 verkrijgbaar als limited edition paperflip en als gesigneerd e-boek (of ongesigneerd in Kobo Plus). Het audioboek wordt geproduceerd in coproductie met Uitgeverij Lind & Co en is te beluisteren vanaf 5 juli 2021 als Storytel Exclusive.

Over Man op Mallorca:

Wat zou jij doen als je een bericht ontvangt van een onbekende man die beweert op zoek te zijn… naar jou? In een oude schuur op Mallorca vond hij vergeten liefdesbrieven. Geschreven door iemand met jouw naam. Ben jij degene die hij zoekt?

Het leven van Wendy Louise neemt een gigantische wending wanneer haar dit overkomt. Op een druilerige zomerochtend verandert de dagelijkse sleur in een heuse roman. Die brieven, en degene aan wie zij destijds schreef, kunnen haar gestolen worden: Man op Mallorca allerminst. Dit móet wel de man zijn op wie zij al heel haar leven wacht.

Stapt Wendy uit haar veilige bubbel om Man op Mallorca te ontmoeten? Is dat wel zo verstandig? En waarom neemt uitgerekend nu die ex-vriend aan wie ze de brieven schreef contact met haar op? Doet haar ex zich wellicht voor als Man op Mallorca?

Lees mee in Wendy Louise’s dagboek tijdens de meest turbulente zomer van haar leven. Zelfs zij weet niet wat er in het volgende hoofdstuk staat te gebeuren.

Flip de paperflip

en lees nóg een Mallorca novelle

Kerst op Mallorca, Wendy Louise, Mallorca, novelle, Gillian King, paperflip

“Kerst op Mallorca is grappig en ontroerend. Door de heerlijke schrijfstijl van Wendy Louise vlieg je door het verhaal” 

Gillian King

Over Kerst op Mallorca:

Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, een huis op Mallorca en veel te veel verrassingen
(zong jij dit zojuist ook mee op de melodie van “Twelve days of Christmas”?)

Katta Mistel (jawel, Duits voor maretak) is dol op Kerstmis.
En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt. Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.

Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien “per toeval” haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk… Of toch wel?

Kerst op Mallorca is een spin-off van de bestseller Ik wil jou(w) baby! Dezelfde personages, een nieuwe verhaallijn.

Man op Mallorca | Limited Edition Paperflip | Genre: Feelgood
ISBN: 978 90 831232 33 | Verkoopprijs € 9,99