Sintcadeau onder de tien euro

Sinterklaas, dobbelspel, zwarte Piet, cadeauHet Sinterklaas dobbelspel. Goed voor een hilarisch avondje met vrienden of familie, maar wat moet je nu weer kopen? En dan mogen de cadeautjes ook niet duurder zijn dan tien euro, een crime!

 

Niet dit jaar.
Jij hebt het cadeautje van de avond, als je nu de hit-roman ‘Ik wil jou(w) baby!’ scoort. Wendy Louise schreef weer een pareltje. Een feelgood roman bomvol liefde, verdriet, bedrog, geluk en vriendschappen. Bovendien waan je je tijdens het lezen even op Mallorca, waar jij ontsnapt aan het huidige typische ‘Sinterklaas-weer’.

bestseller, feelgood roman, ik wil jouw baby, wendy louise, amsterdam, mallorcaIk wil jou(w) baby!
Wendy Louise
ISBN: 9789082908701
Eur 9,95

Sara Visser leeft haar droom. Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas. Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca. Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken?
Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten. Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

” Ik wil jou(w) baby! is een liefdesverhaal zo intens dat er na het lezen geruime tijd behoefte is aan complete stilte –  Passie voor boeken 

Koop bij bol.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.