Succesvolle openingsweek voor ‘Ik wil jou(w) baby!’

bestseller, feelgood roman, wendy louise, ik wil jouw baby, Amsterdam, MallorcaWendy Louise’s roman ‘Ik wil jou(w) baby!’ verscheen op 2 oktober. Na de overweldigende aandacht voor de boekpresentatie op 29 september in Tapa’s Café Duende, werd het knarsentanden tot aan de verschijningsdatum.

bestseller, Ik wil jouw baby, wendy louiseDat bleek helemaal nergens voor nodig. Door de vele voorreserveringen, opende Bol op de officiële verschijningsdatum met het bericht ‘let op, bijna uitverkocht’. Even brak er paniek uit op de redactie … moesten we nu al voor de tweede druk gaan?! Helaas was dit niet het geval.
Maar Baby (zoals we haar liefkozend hebben omgedoopt, en ja, we hebben er ook maar meteen een babygirl van gemaakt) doet het wel heel leuk. De verkoop van zowel het gedrukte exemplaar, als de E-boeken (ePub en Mobi) gaat niet schrikbarend, maar wel gestaag. We kunnen met een gerust hart spreken van een succesvolle openingsweek.

Spot the Baby
Baby duikt overal op. Dan weer op Insta, dan weer op Facebook. Maar ook op Mallorca, de plek waar de helft van het boek plaatsvindt, is ze gespot. In de handen van een luierend stel op het strand of tussen de recomendados (aanbevelingen) in een libreria (boekenwinkel).
Dagelijks ontvangen we een Google alert en de foto’s blijven binnenstromen. Omdat we supertrots zijn op onze eerste gedrukte uitgave, hebben we een compilatie van de afbeeldingen gemaakt.

Interviews
Ondertussen zit Baby’s mama ook niet stil. Zij werd in de openingsweek twee keer geïnterviewd. Op 3 oktober sierde Wendy de voorpagina van het Gezinsblad en vonden we op pagina 5 een uitgebreid interview. Daarnaast stond er een mooi interview, over het persoonlijke verhaal dat schuilgaat achter het boek, op Vrouw.nl.

wendy louise, interview, ik wil jouw baby, bestseller
Klik op de afbeelding voor het interview
Wendy Louise, bestseller, Ik wil jouw baby
Klik op de afbeelding voor het interview

Wordt verwacht
De promotiemolen draait door. Wat staat er nog te gebeuren? Binnenkort komt Wendy signeren bij twee Bruna filialen. ‘Ik wil jou(w) baby!’ is het boek van de Hebban Feelgood leesclub gedurende de maand november en er komt een gave winactie in Vrouw Magazine. Houd dus de Wendy Louise Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Heb jij jouw exemplaar nog niet gescoord?

We zijn super bescheiden geweest met de prijs.
Voor de luxe uitgevoerde paperback betaal je nog geen tientje.
Een E-boek scoor je al voor € 3,95.
Met een Kobo Plus abonnement lees je het E-boek zelfs gratis.
Dus wacht niet langer en bestel via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.