Stuur ons jouw manuscript

Uitgeverij Wens Boeken, Uitgeverij Purmerend, Wendy LouiseSinds we ‘in de lucht’ zijn, ontvangen we dagelijks manuscripten. Uiteraard wisten we dat velen een boekenwens hebben. Dat jullie ons massaal, en zo snel, zouden vinden overtreft onze stoutste verwachtingen.

Maar we hebben goed nieuws: de redactie is compleet. Een team ervaren, enthousiaste redacteuren stort zich dagelijks op de stapel manuscripten. Een aantal pareltjes is al gespot en onlangs contracteerden wij de tweede auteur. Onze ‘eigen’ Wendy Louise brengt begin zomer haar tweede roman uit onder de WB-vlag. Meer over haar boeken (en een aantal gratis downloads) vind je hier. Over de tweede auteur die het avontuur met ons aangaat volgt binnenkort meer. We kunnen alvast verklappen dat ze spectaculair schrijft.

Heb jij een juweeltje op de plank liggen? Kom maar door! Lees hoe we jouw manuscript willen ontvangen en onderneem actie.
Maak van jouw boekenwens een Wens Boek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.