Proeflezers gezocht

Uitgeverij Wens Boeken, Wendy Louise, Ik wil jouw baby, ZomersterUitgeverij Wens Boeken is op zoek naar proeflezers.
Ben jij een boekenwurm? Heb je een boekenblog, -website of -YouTubekanaal? Vind je het leuk om als allereerste een boek (dat nog uitgegeven moet worden) te lezen? Deins je er bovendien niet voor terug jouw ongezouten mening te geven? Vul dan snel onderstaand formulier in.Β 

Wat krijg je van ons?
Geen salaris. Laten we maar meteen eerlijk zijn. We zijn een startende uitgeverij, we hebben de middelen (nog niet) om jou te betalen. Echter, zodra wij succes hebben zal jij hierin meedelen.
Voor nu krijg je van ons heel veel liefde πŸ˜‰ en uiteraard een gesigneerd exemplaar zodra het boek dat jij voor ons hebt ‘geproefd’ wordt gelanceerd. Geef jij ons de ideale omslagquote? Dan sta je erop! Inclusief vermelding van jouw boekenblog, -website, of -YouTubekanaal. Hoe cool is dat?

Wat willen we van jou?
We willen dat je het boek twee keer voor ons leest. Een keer ontspannen, zoals je leest wanneer je een recensie wilt schrijven. En een keer intensief, zodat je onze checklist ‘Spelling en grammatica’ kunt afwerken. Het is dus wel van belang dat je een scherp oog hebt als het op de Nederlandse taal aankomt. Maar schrik niet, je krijgt geen boekwerk aan A4’tjes om in te vullen.

Slaan we de handen ineen? Wees welkom bij WB!Β 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.